Ontwikkeling van een groene economie: Hysolar in beeld

9 December 2020

Hysolar werkt in Nieuwegein aan de realisatie van een uniek project. Het project waarin waterstof een centrale rol heeft draagt bij aan de ontwikkeling van een groene economie. Het achterliggende concept waaraan meerdere jaren is gewerkt biedt oplossingen voor verschillende energievraagstukken en is mede de basis geweest voor de realisatie van een lokaal waterstofecosysteem met H2-productie, tankinfrastructuur en afnemers.

Aannemingsbedrijf Jos Scholman heeft al geruime tijd geleden besloten in te zetten op waterstof. In oktober 2020 werden de eerste tractoren op waterstof gelanceerd. Deze stappen hebben een nominatie opgeleverd voor Greenfluencer van 2020. Stem je ook mee om de titel in de wacht te slepen? Klik in onderstaande lijst dan op Robert Scholman.

H-Flex als basis voor de ontwikkeling van een groene economie

Tegelijkertijd doen we onderzoek om het geheel verder te verbeteren en efficiënter te maken, bijvoorbeeld in het project H-Flex, samen met KWR en Aannemingsbedrijf Jos Scholman. H-Flex was een van de projecten die in het licht werden gezet tijdens de landelijke werkconferentie van de Topsector Energie die eind november werd georganiseerd. Bekijk hier onze video tijdens de conferentie.

Ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en updates? Houd daarvoor onze nieuwsberichten en onze Linkedin pagina goed in de gaten.